Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä:

 Adega Oy (Y-tunnus 2341451-3)

 Tukkisillankuja 2, 00700 Helsinki.  

  info@adega.fi

                                                                                         

2. Yhteyshenkilö ja tietosuojavastaa rekisteriä koskevissa asioissa:

Marja Turunen +358 50 566 6816 , marja.turunen@adega.fi 

3. Rekisterin nimi: 

Asiakasrekisteri Adega Oy

Rekisterissämme ovat rekisteröityneinä yrityksemme olemassa olevat yksityis- ja yritysasiakkaat sekä yritysasiakkaiden luonnolliset henkilöt.

4. Asiakasrekisterin käyttö:

Rekisterin henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, asiakassuhteeseen ja/tai henkilötietolakiin. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on Adega Oy:n ja asiakkaan välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet.  

Keräämme henkilötietoja lakisääteisten velvoitteiden kuten kirjanpidon sekä asiakassuhteen hoitamista ja kehittämistä varten. Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Tällöin henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. 

5. Asiakasrekisterin henkilötietosisältö:

Yksityiset henkilöt:     Yksityishenkilön nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero ja mahdollisesti henkilötunnuksen maksunvälitystä varten.

Yritysasiakkaat:     Yrityksen nimi, Y-tunnus, yhteyshenkilön nimi, sähköposti, puhelinnumero, laskutus- ja toimitusosoite, laskutustiedot. 

Emme tee asiakkaitamme koskevia profilointeja. 

6. Henkilötietojasi vastaanottavat ja käsittelevät:

Yrityksemme ja sen työntekijät - maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun - kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle - tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme sekä verkkosivujamme ja verkkokauppaamme kauppapohjan tarjoava yritys. 

8. Asiakasrekisterin suojauksen periatteet:

Tiedot on tallennetu palveluntarjoamme ylläpitämään tietojärjestelmään, joka on suojattu salasanan ja palomuurin taakse. Adega Oy:n valtuuttamalla käyttäjällä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Järjestelmän tietoihin pääsevät ja niitä käyttävät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta niihin oikeus.

9. Sinulla on seuraavat oikeudet:

- tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot                                                                        - oikeus tietojen oikaisemiseen                                                                                       - oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)                        - oikeus vastustaa käsittelyä                                                                                          - oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)           - oikeus tehdä valitus Adega Oy:lle tai valvontaviranomaiselle

Voit tarkistaa itseäasi koskevat tiedot olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä tai jos henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti.

10. Asiakastietoja kerätään seuraavilla tavoilla:

Verkkokauppamme kautta tietonsa antaneet asiakkaat ja rekisteröityneet.   Myyntipisteisämme messuilla, tapahtumissa tai noutopisteellämme ostoksia tehneistä tai kilpailuihin osallistuneista asiakkaista.                                                                         Palaute- ja tarjouspyyntölomakkeet.                                                                        Sähköposti, puhelin ja tekstiviesti                                                                                  Google Analytics

Tietoja ei luovuteta Adega Oy:n  ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Adega Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.