top of page

CASANOVA BALSAMICO POEMA QUALITÁ 10

Poema Qualitassa on tavallisesti pienempi happamuus kuin modena igp: n balsamiviinietikassa, koska se on valmistettu vain  kypsennetystä rypäleen puristemehusta, joka on yksinomaan kypsynyt 10 vuotta eri puulajeista valmistetuissa tynnyreissä, jolloin jokainen puu antaa sille tyypilliset tuoksut ja aromit.

Casanova balsamicot  noudattavat samaa tuotantoprosessia kuin DOP perinteinen balsamiviinietikka, mutta ilman DOP-asetusta, joten sen ikä on mahdollista ilmoittaa vuosina. Niitä voidaan kypsentää hyvin kauan, jotta siitä tulee harvinainen ja kallis. Ne eivät sisällä mitään väriaineita ja säilöntäaineita; siksi ne ovat 100% luonnollisia.

 

Mitä pidempään niitä kypsennetään, sitä kermamaisempia ne ovat ja sopivat käytettäväksi mitä useimmilla tavoilla  grillatut kasvikset, keitetyt perunat,  salaattien, vaan myös juustojen, kakkujen, hedelmien, jäätelön jne.  kanssa.

CASANOVA BALSAMICO "REGIO" QUALITÁ 12

Aito Modenan balsamico. 12 vuotta tammitynnyrissä kysytetty samettisen täyteläisen vuosikertabalsamico  

lahjapakkauksessa.

 

Tässä balsamicossa on alhaisempi hapokkuus kuin Modenan I.G.P:ssä, koska se on valmistettu kypsytettyjen rypäleiden puristemehusta ja kypsytetty 12 vuotta yksinomaan eri puista valmistetuissa puutynnyreissä.

Tällöin puu antaa tuotteelle tyypillisen tuoksun ja aromin.

 

Numerot kertovat Balsamicon iän ja mitä kauemmin se on kypsynyt, sitä harvinaisempaa ja kalliimpaa se on. Aito Modenan Balsamico on 100% luonnollinen, ei sisällä väri- eikä säilöntäaineita.

 

Kokeile tätä salaateissa, tuoreiden ja kypsennettyjen kasvisten, grillatun lihan, keitetyn lihan, kaviarin sekä jälkiruokien kanssa.

BALSAMICO "FINE" QUALITÁ 4 50ML

Aito Modenan balsamico. 4 vuotta tammitynnyrissä kypsytetty samettisen täyteläisen vuosikertabalsamico 

 lahjapakkauksessa.

 

Tässä balsamicossa on alhaisempi hapokkuus kuin Modenan I.G.P:ssä, koska se on valmistettu kypsytettyjen rypäleiden puristemehusta ja kypsytetty yksinomaan eri puista valmistetuissa puutynnyreissä. Tällöin puu antaa tuotteelle tyypillisen tuoksun ja aromin.

 

Numerot kertovat Balsamicon iän ja mitä kauemmin se on kypsynyt, sitä harvinaisempaa ja kalliimpaa se on. Aito Modenan Balsamico on 100% luonnollinen, ei sisällä väri- eikä säilöntäaineita.                                                                                                                    Kokeile salaatin, tuoreiden ja keitettyjen kasvisten, lihan ja keitetyn kalan kanssa.

bottom of page