top of page
Pellini black net.png

Pellini on yksi Italian johtavista kahvipaahtimoista. Sen ovat mahdollistaneet jatkuva panostus asiakaspalveluun ja teknologian kehittämiseen sekä vastaaminen markkinoiden vaatimuksiin. Yritys on laajentanut toimintaansa myös Italian ulkopuolelle ja sen tuotteita myydään tällä hetkellä yli 30 maassa.

Pellinin korkea laatu on saanut tunnustusta paitsi markkinoilla, mutta myös asiantuntijoilta; sille on myönnetty UNI ISO 9002 kansainvälinen laatusertifikaatti ja HACCP hygienian valvonta-sertifikaatti. Ne ovat tunnustuksia, joista vain muutama kahvinvalmistaja voi ylpeillä.

Pellinillä on tiukat vaatimukset laaduntarkkailulle; parhaan lopputuloksen takaamiseksi heti alusta alkaen tuotannossa käytettävät kahvinpavut valitaan suoraan viljelmiltä, jotka ovat noudattaneet tarkkoja laatuvaatimuksia ja raaka-aineiden laatua valvotaan sen jälkeen kaikissa kuljetusvaiheissa.

Paahtamisprosessissa eri laatua olevat pavut paahdetaan erikseen, oikeassa lämpötilassa, sopivan ajan, jotta papujen aromivivahteet saadaan säilymään mahdollisimman hyvin. Tämä '' resepti '' takaa jokaiselle Pellinin kahvisekoitukselle sen erityispiirteen, joka on tulosta vuosien kahvinpaahtokokemuksesta ja kuluttajien toiveiden huomioimisesta.

Prosessin lopussa papuihin muodostuu haluttu luonne ja maku, niille ominainen voimakas aromi vapautuu ja papusekoituksista valmistetaan ylellisiä ja arvostettuja, taidokkaasti ja kokemuksella valmistettuja Pellini-kahveja.

PELLINI TOP ESPRESSOPAPU 1 KG

Erittäin korkealaatuiset pestyt pavut. 100% Arabica-lajikkeiden sekoitus parhaita valikoituja papuja Brasiliasta, Colombiasta, Guatemalasta ja Etiopiasta

 

Pavut on valittu suoraan alkuperämaista ja paahdettu hitaasti säädetyssä lämpötilassa. Kahvi jäähdytetään luonnollisesti ja jätetään lepoon ennen pakkaamista. 

Makeus, hapokkuus, täyteläisyys on jäljittelemätön ja vertaansa vailla. 

PELLINI ORO GUSTO INTESSO ESPRESSOPAPU

Arabica ja Robusta-kahvien papujen sekoitus jossa täyteläinen ja aromaattinen maku.

 

Brasilian ja Guatemalan viljelmien Arabica-lajikkeiden makeus ja ryhti lisättynä korkealaatuisella Robustalla tekee tästä pavusta erinomaisen niin espressona kuin maitopohjaisiin kahvijuomiin käytettynä.

PELLINI CREMOSO

ESPRESSOPAPU 1 KG 

Pellini pavut paahdetaan pitkään matalassa lämpötilassa, jolloin saadaan niille ominainen aromikas ja pehmeän voimakas maku.

Pellini uutuus, jossa pääpaino Brasilian ja Guatemalan Pellinin omistamilta mm. Sao Cafe, viljelmiltä kerätyistä Arabica-pavuista. Mukana hieman aasialaista korkealaatuista Robustaa antamassa kulmaa ja syvyyttä.

Erinomainen espressokahvi, jota voit käyttää myös maitopohjaisiin cappuccino ym. kahveihin.

bottom of page